Om – About

Om mig – Diana Kamure

Autoriseret psykolog siden 2017 og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Psykologpraksis med psykoterapeutisk behandling til voksne, par, unge og familier.

Indenfor børnområdet laver jeg børnesamtaler,  psykologisk testning af børn og unge, samt supervision af fagpersonner i skoleregi.

Jeg arbejder ud fra forskellige referencerammer for at kunne tilbyde mine klienter den bedste kvalificerede hjælp i forhold til netop deres problemstilling. Det har primært været indenfor de mentaliseringsbaserede, kognitive og narrative tilgange. Efter mange år og fortsat med supervision indenfor den eksistentielle tilgang har det været givende og inspirerende at tænke længere end konkrete problemstillinger, symptomer og diagnoser men også værdier, identitet, håb, det der er vigtigt for os og der, hvor vi finder og skaber mening. Ud fra min erfaring er den eksistentielle tilgang effektiv og meningsfyld for at støtte op om de udfordringer og dilemmaer jeg møder i min praksis. I forlængelse af det starter jeg på specialist efteruddannelsen i eksitentielle fænomenologisk psykoterapi i marts 2023.

CVR: 38887009


About me – Diana Kamure

Authorised psychologist since 2017 and a member of the Danish Psychological Association.

Psychotherapy clinic for adults, couples, teenagers and families. 

My work with teenagers and families is primarily therapy, parent consultations, supervision of school professionals and psychological assessments of children. 

CVR: 38887009


Diana Kamure, cand. psych. aut. Tlf: +45 3044 2485 : psykologkamure@protonmail.com : psykologkamure.com

Exit mobile version
%%footer%%