Klient udtalelser – Testimonials

A few snippets of feedback.

Klienter er forskellige og kommer til terapi med forkskellige udfordringer, vilkår, muligheder og behov. Jeg tager udgangspunkt i klientens behov. Her er nogle udtalelser med tilladelse til at dele på denne side.

“Diana’s patience made me comfortable to share my deepest emotions. She helped me understand and navigate them.”

GPL

“Med Diana, kunne jeg komme til kernen. Jeg kunne være mig selv – alt jeg er og jeg blev mødt. Med den frihed kom heling naturaligt ved at føle mig tryg i min egen hud. Dels er det også fra ikke at blive fremmedgjort. Hun lyttede og var aktivt med omsorg.”

MCN

“I was going through a tough time mentally, struggling with concerns and being truly honest with myself and with my family about my worries. Through my therapy sessions, I found her understanding and encouraging as she guided me through the sessions. And by God’s Grace I found relief talking and working out my worries.Thank you for the blessing in my time of need.”

AS

Diana har hjulpet mig til at indse, at jeg ikke er mine følelser, men at jeg har mine følelser. Der er stor forskel på de to. Førhen kunne jeg nå derud, hvor jeg følte, at min verden faldt sammen om mig. Jeg kunne føle, at jeg ikke havde hovedet oven vande, men faldt ned i dybe, sorte huller, hvor jeg var bange for at være. Jeg er blevet hjulpet til at indøve teknikker, hvor jeg godt selv kan humørregulere og undgå at nå derud, hvor jeg ikke kan bunde. For følelser kommer og går; alene dén tanke kan man komme igennem meget med, tror jeg. Vigtigst af alt, er jeg blevet mindet om at have medlidenhed med mig selv. Verden er ikke sort/hvid. Og fortiden er ikke en romantiseret lomme, hvor alt det gode er blevet. Ovenstående fik jeg hjælp til at indse i løbet af det år, hvor jeg samtalede med Diana. Og det er samtaler, jeg har pakket ned og gemt forrest i min brystlomme, der er arret og derfor i heling.

OB

Dianas professionalisme er beundringsværdig og usammenlignelig. Hun er investeret og interesseret og man kan mærke, at hendes opbakning er inderlig og personlig. På samme tid er hun et privat menneske. Det tydeligt, at hun har en dyb indsigt i forholdet mellem klient og psykolog.
At samtale med Diana, har været som at have et medvidne. Mine tre års terapi var som et træningsforløb: Det var én lang øvelse i at møde mig selv – og at møde mig selv med mildhed.
Det var for mig den største og sværeste øvelse. Men Dianas evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, muliggjorde at tilegne mig den evne. Det var som om, at hun videregav sit kærlige, kritiske og nysgerrige blik til mig, så at jeg selv kunne se (og fortsat kan se) og møde mig selv med alle mine sår, sårbarheder og styrker på en hensigtsmæssig og opbyggende måde
.”

JCLM